Clipsator manual

Clipsator manual inoxidabil

Clipsator manual este un dispozitiv acţionat manual, se poate utiliza la închiderea cu capse de aluminiu a produselor din membrane umplute. Serveşte la închiderea sigură a salamurilor, pateurilor, parizerelor, produselor lactate – brânzeturi, etc.

Categorie:

Descriere

Clipsator manual

Clipsator manual inoxidabil. Domeniul de utilizare este larg, este indicat să alegeţi acest dispozitiv de încredere la confecţionarea produselor din membrane umplute produse acasă, în uzinele mai mici. Datorită preţului avantajos, se amortizează în scurt timp. Atât din punct de vedere a utilităţii cât şi al aspectului, satisface standarde de calitate ridicate. Necesită întreţinere puțină. Efectuarea lucrului cu acest dispozitiv, se face în condiţii de siguranţă, nu necesită cunoştinţe de specialitate deosebite. În condiţii, unde există cerinţe de productivitate mai mare, vă recomandăm varianta pneumatică a dispozitivului de aplicat capse.

Clipsuri incluse: 2000 buc

Preturi:

Clipsator manual: 360 Euro (fara TVA)

Clipsuri aluminiu: 3 Euro/1000 buc (fara TVA)

Comanda prin telefon: 0740 282 754 sau prin mail: abatortehnic@gmail.com

 

 

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică, centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere, vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

 

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.