Carucior de transport carcase

Cărucior inox se utilizează pentru depozitarea şi transportarea semicarcaselor. Se utilizează în primul rând în uzine şi unităţi comerciale, unde nu există linii aeriene.

Descriere

Carucior de transport carcase

Carucior de transport carcase.

Constructia:
Este confecţionat din material inoxidabil în totalitate.

Pe partea superioară a căruciorului se găsesc în total 10 buc. cârlige pe două rânduri, pe fiecare cârlig se poate atârna o semicarcasă de o lungime de max. 170 cm. Pe partea inferioară a căruciorului se găseşte o placă de bază care colectează lichidele care picură de pe semicarcasele atârnate.

Suprafaţa fundului: 1500 x 800 mm. Cârligele sunt la o înălţime de aprox. 2 m de pardoseală şi la o distanţă de 300-300 mm una de cealaltă. Cărucioarele transportatoare de semicarcase sunt prevăzute cu 6 buc roţi din material plastic.

 

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

Informații suplimentare

Material

Inox

Suprafață

1500×800 mm

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.