Chiuveta inox pentru doua persoane

Chiuveta inox pentru doua persoane cu sensor este o construcție solida si compacta. Temperatura apei se poate controlata de catre un robinet  de amestecare termostatica situata in partea de jos a chiuvetei.

Descriere

Chiuveta inox pentru doua persoane, cu sensor, este o construcție solida si compacta. Temperatura apei se poate controlata de catre un robinet  de amestecare termostatica situata in partea de jos a chiuvetei.

In functie de cerinte chiuveta se poate comanda si in versiuni de: 1-2-3-4-5-6 persoane

Pornirea apei se poate efectua cu sensor sau cu o supapa de genunchi. Durata debitului de apa este reglabila. Chiuvetele pot fi fixate pe perete  sau la podea (opțional).

Chiuveta inox pentru doua persoane  este fabricat din otel inoxidabil 1.4301 DIN (AISI 304) și respecta reglamentarile  2006/42 / CE si 2006/95 / CE si USDA.

 

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.