Sterilizator cutite cu protectie de rezistenta

Sterilizator de cutite cu protectie de rezistenta impotriva arderii.

Descriere

Descriere

Sterilizator cutite cu protectie de rezistenta

Șterilizatorul cuțite cu apă caldă  în general se montează  în locurile de muncă unde lucrătorii utilizează cuțite. Vasul sterilizătorului are o capacitatea de a depozita aprox:  8-12 buc cuțite. Apa fierbinte cu care este efectuat șterilizarea, este asigurat de câtre o rezistență încorporată. Menținerea apei fierbinte  la temperatura  de 82-85°C este asigurat de câtre termostatul încorporat. Lucrătorul, când nu are nevoie de cuțite în timpul lucrului, nu pune pe masă  acestea ci le pune în rastelul suport pentru cuțite. Apa fierbinte din vas asigură sterilizarea cuțitelor și instrumentelor de ascuțit pe timpul nefolosirii acestora. Elementul de încălzire este protejat de un grătar, ca să nu fie deteriorat de uneltele introduse în vas.

Utilizarea acestei instalații face posibilă realizarea condițiilor de bază a prevenirii infestării personalului și ulterior a consumatorilor. Este rentabil să se monteze câte un astfel de sterilizator pentru fiecare post de lucru de pe liniile de sângerare, eviscerare, despicare, respectiv tranșare.

Caracteristici:

 • Inoxidabil
 • Capacitate: 8-12 cutite
 • Dimensiuni exterioare: 400 x 200 x 165 mm
 • Dimensiuni interioare: 280 x 145 x 115 mm
 • Putere: 1200 w
 • Tensiune de alimentare: 230 V, 50 Hz

Temperatura de sterilizare este reglata la 85°C. Sterilizatorul este dotat cu protectie de rezistenta impotriva arderii astfel durata de utilizare este marit. Daca in cazul ramana fara apa sterilizatorul dupa cateva secunda va opri automat. Dupa oprire repornirea poate efectuat dupa 10 minute.

 

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor, mașinilor și echipamentelor pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică, centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere vă rog să folosiți formularul de mai jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile pe care doriti să primiți.

 

  Cerere de ofertă
  Am citit și sunt de acord
  cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.