Perdea de aer

Perdele de aer sunt recomandate pentru a ţine la distanţă insectele zburătoare, pentru a izola spaţiul de materialele care plutesc în aer ( de ex. praful) respectiv pentru izolarea termică mai eficientă a uşilor.

Categorie:

Descriere

Perdea de aer

Perdea de aer este cu un singur cilindru care se poate confecţiona în funcţie de deschiderea uşii. Este cu suflare de aer dintr-o parte cu ajutorul unui ventilator, confecţionat din oţel inoxidabil (WNR 1.4301 ), ventilatorul este axial de diametru 400 mm cu putere de 160 W, cu acţionare sensibilă la semnalizarea senzorului care detectează deschiderea uşii.

 

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

 

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.