Palan cu troliu

Palane cu troliu pentru sângerare cu capacitate între 500 și 1600 kg.

Categorie:

Descriere

Palan cu troliu

Palan cu troliu se poate vedea in imaginea de mai sus palanele cu troliu cu capacitate de ridicare 500-1600 kg. Functia: dupa asomare porcul-bovine cade din boxa si este sarcina palanului sa ține porcul-vită in poziția verticala in timpul sângereri. Dupa sângerare porcul este pus in depilator tot cu palanul respectiv. In timpul sângerari la cârligul palanului trebuie pus un lanți cu cătuse, cu care se poate ridica porcul pentru efectuarea sângerari.Date electrice: 0,9 kW (palan de ridicare) + 0,4 kW (troliu), 3×230/400 V, 50 Hz.

 

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

 

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.