Masina de dezosat pulpe de pui

Masina de dezosat pulpe de pui semiautomat.

Category:

Description

Masina de dezosat pulpe de pui semiautomat ST828 STEEN

Caracteristici:

  • Capacitatea: 40-45 pulpe/minut
  • Alimentare electrica:                                      220V/50Hz, 0,25kW
  • Necesitatea aer comprimat:                            0,47m3/min. at 7 bar
  • Conectare cu aer comprimat:                          1/4”
  • Greutate:                                                        300 kg
  • Dimensiuni (latime x adancime x inaltime):   1115x700x1115 mm
  • Inoxidabil
  • Fabricat in Belgia

 

Masina de dezosat pulpe de pui semiautomat nu este potrivita pentru filetarea intregii pulpelor (pulpe superioara si pulpe inferioara). In masina se poate introduce separat pulpele inferioare si superioare separate.

IMPORTANT: pulpele inferioare mai lungi de 14 cm nu poate  fi introdus in masina. Nu sunt alte conditii pentru sortarea pulpelor.

Temperatura recomandata ale pulpelor: 2-4°C.

Viteza de rotatie a rolei de alimentare (roata din plastic alb ilustrat in imagine) poate fi reglata. Nu este posibila alte reglari, dar nici nu este necesara.

Capacitatea: se poate dezosa 40-45 buc pulpe /minut

Rola de alimentare rotativa are un ax orizontal. In cerc, pe role, sunt situate scorburi de alimentare. Intr-o scorbura se poate aseza 1 buc pulpa. Rola de alimentare rotativa introduce pulpa in interiorul masinii, unde osul este impins din pulpe printr-un arbore actionat pneumatic printr-o membrana din cauciuc. Carnea și osul pulpei cade separat din masina.

In cazul in care masina nu primeste alimentarea necesara de aer (7 bari și 470 l / min), calitatea fileului nu va fi corespunzatoare. Intr-un astfel de caz, prin reducerea vitezei de rotatie a rolei de alimentare, adica, prin reducerea capacitatii masinii sau prin furnizarea unei cantitati necesare de aer calitatea fileului poate fi restabilita.

 

Firma noastra se ocupa in principal cu comercializarea utilajelor- masinilor și echipamentelor pentru industria carnii, si echipamente profesionale de bucatarie, catering. Intermediem in proiectarea si construirea abatoarelor de mica capacitate, centrele de sacrificare și puncte de sacrificare la nivelul fermeipentru toate felurile de animale.

 

    Cerere de ofertă








    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.