Cărucior de colectare (confiscate)

Cărucior de colectare (confiscate)

Căruciorul de colectare este destinat colectării şi transportului bucăţilor de carne şi a corpurilor de animale care nu sunt corespunzătoare pentru consumul uman, din abatoare şi carmangerii. Este uşor de manevrat şi nu necesită întreţinere deosebită.

Descriere

Cărucior de colectare (confiscate)

Cărucior de colectare (confiscate) Execuţia tehnică:

Căruciorul de colectare este un echipament executat din material rezistent la acizi, sudat şi polizat electrostatic. Capacul care se închide cu lacăt precum şi elicea montată pe acesta asigură ca îndepărtarea cărnii şi ale corpurilor de animale din cărucior să se poată efectua numai după deschiderea închizătorii şi îndepărtării capacului. Căruciorul are montate două roţi mai mari la spate şi două mai mic în faţă pentru a asigura mobilitate mai mare a căruciorului. Datorită acestei construcţii se poate circula cu uşurinţă şi fără accidente în incinta fabricii.

Spălarea:

Se execută cu spălător de înaltă presiune de câtre personal fără calificare deosebită.

Date tehnice:

Dimensiunea: 500×500 mm, Capac: 350×350 mm.

Dimensiunea: 700×700 mm, Capac: 500×500 mm

Adâncimea vasului: 800 mm


Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.