Cărucior de răcire combinată

La tăierea de păsări este folosit după modul de aranjare din poza alăturată. La tăierea porcinelor grindele folosite pentru atârnarea păsărilor se poate ridica simplu.

Descriere

Cărucior de răcire combinată

Cărucior de răcire combinată. Căruciorul de răcire este destinat pentru uzine cu capacitate mică care nu sunt echipate cu conveior de transport. Modelul ilustrat se poate folosii atât pentru porc, vită, oaie și pui. Dimensiunile suprafaței sunt 700×1500 mm cu o inăltime de aproximativ 1900 mm.

Pe un singur rând incap 9 păsări. In total se poate agăța 72 de păsări in cărucior. Cârligele sunt din plastic in culoare albă sau gri. In poza de sus căruciorul este dotată cu 5 cârlige inox. Fiecare rând se poate indepărta separat de la cărucior, astfel la curătarea este simplă.

Pe căruciorul respectiv se usucă carcasele păsărilor, după impingerea in camera frigorifică se răcesc corespunzător.


Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

 

Informații suplimentare

Material

Inox

Suprafață

700×1500 mm

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.