Asomator ANTREG JP 6

Dispozitivul de asomare se utilizează la abatoare si punctele de tăieri la executarea operației tehnologice de asomare cu îndeplinirea normelor UE.

Categorii: , , ,

Descriere


CredAsomator  porc oaie si taur ANTREG JP 6

Asomator  porc oaie si taur ANTREG JP 6. Cu folosirea dispozitivului de asomare este scos sistemul nervos central care dirijează senzația de durere fizică, precum si instinictul de aparare, animalul asomat poate fi mai usor injunghiat.

Asomatorul are forma ergonomica  care asigura prinderea mai sigura. Este un dispozitiv  care este folosit inainte de sacrificare al animalelor. Dupa ce a fost pus asomatorul pe capul animalului care urmeaza sa fie sacrificat asomatorul este incarcat cu un cartus (capse asomator), prin apasarea manetei de actionarea un piston din otel se loveste automat si asomeaza animalul pe loc. In interiorul pistolul este un dop de cauciuc care franeaza pistonul dupa asomare si astfel il protejeaza de deterioarea partilor metalice cand pistonul ajunge inapoi la punctul initial de pornire.  La asomator se poate folosii capse asomator de 9 mm de la orice productor, dar va recomandam sa folosiți capsele  de la Sellier&Bellot cu calibru 9×20 mm.

Caracteristici:

 • Model: JP6
 • Se foloseste la animale: porc, bovine, oaie,  capre ,cal etc.
 • Lungime: 320 mm
 • Latime: 42 mm
 • Lungimea  bruta al pistonului de asomare aprox: 155 mm
 • Lungimea  neta al pistonului de asomare aprox: 55 mm
 • Greutate; 2,3 kg
 • Culoare: negru
 • Fabricat in Cehia

Pachetul include 1 buc de cauciuc care franeaza pistonul ca rezerva.

Pachetul nu contine capse de asomator.

Pret: 1050 Ron cu TVA inclus

Transport gratuit

 


Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

Informații suplimentare

Calibru

9 mm

Lungime

320 mm

Greutate

2,3 kg

  Cerere de ofertă
  Am citit și sunt de acord
  cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.