Butuc

Recomandăm aceste dispozitive pentru abatoarele de porcine şi bovine, este confecţionat din material plastic în totalitate.

Descriere

Butuc

Butuc se poate curăţa uşor şi are un suport masiv cu patru picioare. Materialul din care este confecţionat este material plastic masiv care asigură rezistenţă stabilă faţă de loviturile de satâr, nu loveşte înapoi în timpul tranşării. Blatul butucului se poate înlocui, blatul este culcat în rama suportului, precum este arătat în imaginea alăturată, de unde se poate scoate simplu, manual. Satârul produce zgârâieturi pe suprafaţa butucului de tranşare. În aceste crăpături se pot aduna agenţi patogeni. Împreună cu butucul de tranşare, livrăm şi o unealtă pentru curăţat suprafaţa butucului. Lama acestei unelte de curăţat se trage uşor pe suprafaţa butucului şi astfel elimină stratul accidentat, astfel asigură ca tranşarea să se facă pe o suprafaţă curată şi netedă.


 

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

Informații suplimentare

Material

Plastic

Dimensiuni

500 x 500 x 850 mm

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.