Mașina de clipsat pneumatică TC-6

Mașina de clipsat TC-6 pneumatică este utilizat pentru închiderea de pungi, saci, plase sau pentru preclipsarea mațelor artificiale.

Categorii: ,

Descriere

Mașina de clipsat pneumatică TC-6

Mașina de clipsat pneumatică TC-6.

Utilizarea:

Pentru a pune în funcțiune mașina de clipsat pneumatică TC-6, trebuie un compressor de minim 50 litrii și o presiune de 10 bari, utilajul funcționează între 3-5 bari, consumă aer 80 litru/minut.

Clipsarea e foarte simplă așa cum se vede și în poza alăturată, trebuie întrodusă partea dorită pentru clipsare în gaura de prindere, cilindrele pneumatice automat prind capătul sacilor / pungilor / plaselor clipsează acestea și taie excesul rămas.

Date Tehnice

Certificarea calităţii

Producătorul certifică faptul că produsul este conform datelor tehnice prezentate. Certificarea calităţii este conform dispoziţiilor generale Bkm-Ipm, 2/1984 (III.10

Caracteristici tehnice:

Dimensiuni:

Lungime:    300 mm

Lăţime:       250 mm

Înălţime:     950 mm

Greutate:    10 kg

 

Caracteristicile alimentării cu aer:

Presiune:    5-7 bar

Cantitate:   80 litri/min.

 

Corespunde normelor de igienă în vigoare.

 

Numărul certificatului de calitate: 0001422

 

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

 

Informații suplimentare

Dimensiuni

300x250x950 mm

Greutate

9 kg

Tipul clipsului

K100 sau K125

Încărcare

Aprox. 350 buc. de clipsuri

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.