Șterilizator de fierăstrău cu bandă

Este o instalaţie cu care se menţine ferăstrăul cu bandă curat şi sterilizat. Pentru exploatarea acestuia este necesară existenţa reţelei de apă fierbinte. Carcasa este confecţionată din oţel inoxidabil iar suprafeţele care intră în contact cu ferăstrăul sunt confecţionate din material plastic şi în caz de nevoie se pot înlocui.

Descriere

Șterilizator de fierăstrău cu bandă

Șterilizator de fierăstrău cu bandă. Dispozitivul se instalează în punctul de lucru despicare. La instalare este necesar ca să se asigure racordarea la reţeaua de apă fierbinte. Spălarea este efectuată de către cele două şiruri de duze montate în instalaţie. Poziţia şirurilor de duze este reglabilă pentru fiecare în parte, astfel se optimizează efectul spălării. Exploatarea se face în mod automat: prezenţa fierăstrăului este șesizată de către un iniţiator, care porneşte spălarea imediat după introducerea fierăstrăului. Placă din faţă a sterilizatorului de fierăstrău  unde se introduce fierăstrăul  este puţin înclinată, astfel se poate utiliza mai uşor în timpul lucrului.

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.