Asomator electric

Asomator electric pentru: porc/oaie/păsări/iepure cu sistem de înregistrare

Categorii: , , ,

Descriere

Asomator electric multifuncțional care în funcție de programul instalat si tipul cleștelui montat poate fi folosit pentru asomare de porc, oaie, iepure sau diferite păsări. La comanda trebuie specificat tipul animalului pentru care doriți să utilizati utilajul. Înalta calitatea al asomării este asigurat de către programul flexibil și ușor de utilizat precum și opțiunile aproape infinit reglabile. Asomator electric este dotat cu o unitate de înregistrare care stochează datele măsurate întrun card SD.

Asomatorul se poate folosit si la abatoare pasari de mare capacitate, pentru asomare cu baie de apa.

Nici pentru funcționare nici pentru verificarea datelor nu este necesar conectarea la un calculator, astfel instalarea este simplă și exclude eroarele de înregistrare. Valori modificabile (programabil): Tensiune (V), Curent (A), Frecvență (Hz), Cantitatea încărcării tensiunii de asomare (C adica Culomb: valoarea curentului electric înmulțit cu valoarea perioadei de asomare – ecuație cu care se poate seta perioada de asomare).


Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.