Postament pneumatic (Postament cu înalțime reglabilă)

Postamentul pneumatic este un dispozitiv utilă şi populară în abatoarele, respectiv punctele de tăiere, unde sunt sacrificate porci-bovine.

Descriere

Postament pneumatic (Postament cu înalțime reglabilă)

Postament pneumatic. Pe de o parte la jupuire, pe de altă parte la despicare. Asigură ca operaţiile de prelucrare să fi e executate cu mai multă uşurinţă. În condiţii de siguranţă şi mai igienice.

La jupuirea bovinelor-porciilor, lucrătorul are posibilitatea să modifi ce nivelul postamentului în timpul lucrului, astfel poate despica carcasa într-o singură poziţie.

În punctele de tăiere, se poate efectua sacrificarea bovinelor şi porcinelor, în acelaşi spaţiu de producţie, dar în perioade de timp diferite. Nivelul postamentului de lucru fi ind reglabil, pe acest postament se pot efectua toate omare efi cienţă. Platforma pneumatică este executat din oţel inoxidabil. Echipamentul este prevăzut cu balustradă executată tot din oţel inoxidabil.

Platforma trebuie fixată de instalaţia cu pistă suspendată respectiv de podea. Partea platformei care intră în contact cu corpurile de animale poate să fie spălată şi dezinfectată cu ajutorul unei instalaţii de stropire. Care se livrează la cerere. Suprafaţa standard a platformei: 1000×1500 mm. Manevrarea platformei se face prin apăsarea butoanelor care se acţionează cu piciorul. Peraţiile de eviscerare, de la deschiderea carcasei până la sfertuire. Utilizarea acestui postament prezintă avantajul nu numai prin faptul că se economiseşte spaţiu de lucru, dar şi efectuarea lucrului se face cu mai mare comoditate şi cu mai

Utilizarea:

Lucratorul care se gasește pe postament, ridica si coboara insțalatia cu apasând pe butonul de comanda cu piciorul. Mișcarea insțalatiei este efectuata de un sistem pneumatic alimentat de la rețeaua de aer comprimat.

 

Informații suplimentare

Material

Inox

Suprafață

1000×1500 mm

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.