Conveior de eviscerare

Prevederile tehnologice referitoare la sacrificarea păsărilor pretind că eviscerarea să se facă suspendat. Soluția, care se vede în poză, pentru abatori de mică capacitate (până la 2000 buc/zi) oferă o modalitate bună de a lucra eficient cu respectarea cerințelor igienice.

Categorii: , ,

Descriere

Conveior de eviscerare-vană de eviscerare

Conveior de eviscerare vană de eviscerare. Sistemele noastre de vane (drepte sau curbate) sunt recomandate în punctul de lucru de la eviscerare din cadrul abatoarelor de păsări.

Conveior de eviscerare-vană este confecţionată din oţel inoxidabil în totalitate. Dimensiunile, lungimea al Conveior de eviscerare-vană de eviscerare sunt în funcţie cerinţele liniei tehnologice. Numărul sterilizatoarelor de unelte şi al ştuţurilor de evacuare a apei sunt determinate în faza de proiectare. Pe mijlocul vanei este un grilaj detaşabil pe toată lungimea acesteia.

Pompa de evacuare de eviscere este recomandată pentru îndepărtarea eviscerelor colectate în această vană. Pompa de evacuare a evsicerelor nu este parte integrantă a prezentului utilaj, pompa trebuie comandată separat.

 

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică, centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermeipentru toate felurile de animale.
Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere, vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

    Cerere de ofertă








    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.