Maşina de curăţat gheare de păsări

Utilajul din imaginea alăturată serveşte la curăţarea ghearelor de păsări.

Categorii: ,

Descriere

Maşina de curăţat gheară de păsări

Maşina de curăţat gheară de păsări.

Descrierea modului de introducere pe linia tehnologică şi a modului de utilizare:

Ghearele de păsări opărite în prealabil sunt tăiate mecanizat. Corpul păsării care cade va înainta spre eviscerare. Ghearele se scot din cârlige şi se adună într-un anumit punct al liniei tehnologice. Din acest punct sunt colectate şi transportate cu un cărucior la maşina de curăţat picioare, care va îndepărta stratul de piele superficial de pe gheară păsărilor. Maşina nu elimină rănile de pe picioare, drept urmare este necesară o verificare a ghearelor care ies din maşina de curăţat, şi cele care prezintă răni trebuie eliminate. Ghearele curăţate şi sănătoase, în urma operaţiei de curăţire, devin corespunzătoare pentru consumul uman şi comercializabile.

În cazul în care opărirea păsărilor are loc la 52-54 grade, atunci ar fi necesară o opărire suplimentară la 65-75 grade.

Modul de funcţionare:

Ghearele care urmează să fie curăţate se introduc prin gura de alimentare în mod continuu (vezi capătul utilajului dinspre motor), spre tunelul cilindric uşor înclinat al maşinii. Pe capacul maşinii se găsesc degete de cauciuc cu o lungime de aprox. 170 mm. Degete de acelaşi tip se găsesc pe axul rotit de către motor (vezi imaginea din dreapta). Picioarele introduse în maşină pot înainta prin tunel numai dacă trec printre degetele de cauciuc, execută o mişcare continuă şi prin frecare elimină stratul superficial nedorit de pe suprafaţa picioarelor. Produsul finit curăţat se elimină prin cădere la capătul maşinii. Impurităţile rezultate se elimină printr-o ţeavă de 110 mm care se găseşte înaintea locului unde se elimină produsul finit.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.