Deplumator pasari

Este destinat uzinelor de prelucrare a păsărilor. Recomandăm pentru curăţirea puiilor, raţelor, gâştelor, porumbeilor, etc.

Descriere

Deplumator pasari

Deplumator pasari domeniul de utilizare:

Maşina din imagine este recomandată pentru a fi utilizată în uzinele de prelucrare a păsărilor. Atât pentru cele conveiorizate cât şi pentru cele neconveiorizate. Deplumator pasari are un aspect estetic, la un preţ foarte convenabil, relativ productiv, cu greutate proprie mică. Drept urmare  în cazul în care este necesar – se poate muta cu uşurinţă şi rapid. Se poate transporta la alt punct de lucru.

Modul de construcţie, funcţionare:

Puiul care urmează să fie curăţat se introduce într-o cuvă circulară care are montate degete de cauciuc în interior. Cuva în sine nu se roteşte, are pe fund un taler metalic rotativ pe care sunt montate degete de cauciuc de asemenea. Acest taler roteşte, pune în mişcare, freacă corpurile păsărilor aruncate în cuvă. Penele smulse ajung pe placa de pe fundul instalaţiei prin spaţiul dintre cuvă şi talerul rotativ. În cazul în care se aşează un vas de colectare la capătul înclinat al plăcii, penele alunecă în vasul de colectare cu care se pot şi transporta.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere, vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

Informații suplimentare

Capacitate

200-300 păsări/ora

Dimensiuni

1000x900x1050 mm

Date electrice

3×230/400V, 50Hz, 1,1kW

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.