Conveior cu conuri pentru dezosat pui

Linia este destinata pentru transarea- dezosarea de pui.

Categorie:

Descriere

Conveior cu conuri pentru dezosat pui

Linia cu conurile plastice se invarte pe pista cu ajutorul unei conveior care se afla pe partea superioara. Lungimea conveiorului este de aprox. 4 m. Lantul conveiorului este din otel inoxidabil de 1” si este prevazut cu un con din plastic la fiecare 608 mm. In coveior circula 14 conuri plastici. Langa conveior de-a lungul transportorului se poate crea 6 locuri de munca in mod comod.Varful conului de transare este la aprox. de 1200 mm de la nivelul podelei. Structura de sustinere al conveior este proiectata astfel incat sa poata fi plasata o banda sau role de transportoare intre picioare.

Ordinea de lucru este urmatoarea: La un capat al conveiorului, un lucrator are doua sarcini: pe de o parte, el incarca pui pentru a fi transati pe conurile plastici. Cealalta sarcina este scoaterea partilor ramase despe conurile de plastic din ramura de intoarcere a conveiorului si colectarea lor intr-o naveta destinat pentru produse secundare.

In afara de lucratorul care alimenteaza conurile se poate crea loc de muncă pentru 6 persoane de-a lungul liniei. Sarcina lucratorilor este determinat de administratorul fabricii sau de tehnologul acesteia.

Conurile se rotesc si sunt prevazute cu rulmenti din otel inoxidabil. Pot fi spalate dupa tura de lucru. La comanda, putem sa va oferim 1 con de plastic pentru avizare. Daca este necesar, dimensiunile pot fi modificate dupa cerinte.

Unitatea de comanda al conveior include un inverter (convertor de frecventa) cu care se poate regla viteza liniei.

Observatie: La conveior cu conuri pentru dezosat pui va rugam sa specificati viteza dorita al conveiorului, sau puteti comunica numarul de carlige care sa treaca intr-o ora.

Dacă doriti sa cereți oferta de preț sau alte informații pe care nu le gasiți în descriere. Va rog sa folositi formularul de mai jos.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.