Cărucior pentru transport bețe de afumare

Bețele de afumare care urmează să fie utilizate nu pot fi ţinute culcate pe mese, pardoseală, etc. De asemenea este important ca după ce bețele sunt golite, acestea trebuie ţinute întrun anumit loc, de unde se vor transporta către spălătorie. O soluţie bună şi igienică a acestor probleme este căruciorul pentru transportarea bețelor de afumare.

Descriere

Cărucior pentru transport bețe de afumare

Cărucior pentru transport bețe de afumare. Construcţia:

Căruciorul este confecţionat din oţel inoxidabil. Bețele se introduc în poziţie verticală în cele patru compartimente, pe partea inferioară a căruciorului există o tablă perforată, prin care se elimină apa care se scurge de pe beţele care au fost recent spălate.

Utilizare:

Bețele murdare se colectează în cărucior. În aşa fel se face încărcarea căruciorului, ca în fiecare compartiment să fie aşezate aproximativ acelaşi număr de bețe. Compartimentarea spaţiului portant face posibilă repartizarea uniformă al bețelor pe suprafaţa căruciorului, astfel se asigură stabilitatea în timpul deplasări cu încărcătură, nu se răstoarnă cu uşurinţă. Astfel, căruciorul încărcat cu bețe se poate deplasa în spălătoria de echipamente murdare, în cazul în care nu există instalaţie de spălare specială pentru acestea, bețele se pot spăla cu un jet de apă de înaltă presiune, fără ca să fie scoase din cărucior.

 

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

Informații suplimentare

Material

Inox

Capacitate

140 buc bețe de afumare

Dimensiuni

350 x 350 x 700 mm

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.