Bețe de Afumare

Bete de afumare din aluminiu de profil stea tip Mercedes care servesc pentru depozitarea produselor tip mezeluri şi a produselor afumate. Este destinat unităţilor producătoare de preparate din carne, carmangeriilor sau pentru alte unităţi care aplice tehnologii de fierbere-afumare unde este foarte avantajoase utilizarea suportului confecţionat din aluminiu. Prezinte avantaj faţă de cele confecţionate din lemn sau din oţel în primul rând din punct de vedere igienic.

Categorie:

Descriere

Bețe de Afumare, domeniul de utilizare:

Este un dispozitiv cu aspect estetic, se poate curăţa cu uşurinţă, datorită secţiunii specifice, este foarte redusă suprafaţa de contact, dintre bară şi produsul aşezat pe acesta, astfel se reduce la minim posibilitatea apariţiei mucegaiului pe suprafaţa de contact. Bete de afumare se confecţionează la diferite lungimi, în funcţie de solicitarea clientului lungimea minimă este de 1m.

Greutate: 330g/1000 mm


Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

Informații suplimentare

Material

Aluminiu

Lungime

1000 mm

Capacitate

Max 10 kg/bețe

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.