Masina de feliat piept de pui

Masina de feliat piept de pui, cu capacitate : 150-180 kg/ora.

Categorie:

Descriere

Masina de feliat piept de pui este confectionat din oțel inoxidabil. Capacitate de 150-180 kg /ora. Pentru folosirea masina de feliat piept de pui este necesar un singur lucrător. Lucrătorul se pune jumătatea pieptului de pui pe banda superiora. Banda de sus al mașinii se transporta pieptul spre directia inainte. Felierea are loc în direcția inversă între cele două benzi. Produsul feliat este adus inapoi de catre banda inferioară. Mașina funcționează continuu. Utilajul se felieaza pieptul de pui pe orizontal în 4 … 5 părți. Conexiune electrică: 230 V, 50/60 Hz, 80W. Dimensiuni: 530x430x340 mm. Greutate: 60 kg.

 

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.