Cazan topire de jumări 400L

Cazan topire de jumari cu capacitate 400L.

Descriere

Cazan topire de jumări 400L

Cazan topire de jumari 400L.Volumul brut al cazanului este de 400 de litri. Masa de umplere nominala cu materii prime este aprox: 250 kg.

Sistemul de amestecare cu actionare electrica este parte al utilajului. Invelisul cazanului de topire, suportul sistemului de amestecare sunt confectionate din otel inoxidabil.

Structura din camera de ardere este confectionata din otel-carbon. Arzatorul de gaz de 60/50 kW dispune de aprinzator electric piezzo, de sistem de supraveghere a flacarii cu posibilitate de reglare manuala. Capacitatea de 60/50 kW inseamna ca arzatorul este de 60 de kW, dar este reglat la 50 de kW. Arzatorul este confectionat pentru gaz propan-butan si dispune de un racord de¾” cu filet exterior pentru conectare. Pe acest racord va conecta instalatorul Beneficiarului conducta de gaz. Tubul de evacuare a fumului este de Ø160 mm. Deflectorul este parte a utilajului, dar hota este optional. Cosul de fum trebuie sa asigura Beneficiarul. Sistemul de amestecare este fixat pe marginea vasului cu suruburi, si are o capacitatea nominala de P=1,1 kW. Eliminarea unturii din cazan se poate efectua prin tubul de scurgere din partea de jos a vasului, prin scurgere libera sau cu ajutorul unei pompa. Pornirea amestecator este asigurata de catre o unitate de comanda electrica, asezata intr-un panou, care se poate monta pe perete in apropierea cazanului. Alimentarea cu gaz (butelii, conductele, etc) se executa de catre Beneficiar, care trebuie sa faca un plan de retea de gaz, cu un proiectant competent.

Dimensiunea cazan topit de jumări 400L: 1600 x 1600 x 1150 mm

Capacitate nominală: 50 kW

Capacitate: 250 kg/ciclu

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere, vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.