Cană depozitare untură

Cană depozitare untură

În cazul prelucrări în cantități mici al meteriei prime pentru untură în multe cazuri nu este necesar achiziționarea unei rezervor de decantare, în cele mai multe cazuri nici posibilitatea nu permite.

Recipiente inoxidabilă 25-50 litri.

Descriere

Cană depozitare untură

Cană depozitare untură. În cazul prelucrări în cantități mici al meteriei prime pentru untură în multe cazuri nu este necesar achiziționarea unei rezervor de decantare, în cele mai multe cazuri nici posibilitatea nu permite. În schimb pentru înlocuirea acestor rezervoare vă oferim canele de depozitare inoxidabile cu închidere hermetică. După topirea unturei, aceasta se poate depozita simplu în canele din poză, care permite decantarea și răcirea. Canele se pot reîncalzi, golirea unturei se face pe partea inferioară a vasului.

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.