Rezervoare cu mantă de plapumă

Rezervoare cu mantă de plapumă

Rezervoare multifuncționale cu răcire și încălzire cu apă

Descriere

Rezervoare cu mantă de plapumă

Rezervoare cu mantă de plapumă. Rezervoarele utilizate în primul rând pentru decantarea și depozitarea unturei le oferim clienților după preferințe, cu capacitate și dimensiuni diferite. Sunt confecționate cu mantă de plapumă. În acest mod cu apa caldă sau rece circulată cu presiune scăzută între pereți dubli untura poate fi răcit sau reîncălzit în scopul de a obține lichid înainte de încărcare.

Bineînțeles că rezervoarele noastre pot fi utilizate și în alte domenii, nu numai pentru depozitare de untură. Recomandăm utilizarea în industria alimentară unde mediul de răcire și încălzire cu presiune scăzută între +10-90°C este suficientă pentru a servi procesele tehnologice.

Capacitatea este de 500 litri, se poate comanda și cu alte capacități. Capacul din partea superioară a rezervorului este ușor detașabil, în acest fel, curățarea poate fi ușor de realizat.


Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.