Polonic pentru jumări

Lingură de scoatere jumări

Lingură de scoatere jumări recomandăm pentru scoaterea de jumări din vasul de topire, fiind din material inoxidabil cu cap burtos perforat, mâner plastic randalizat permite utilizare rapidă și eficace, precum și ținerea lingurei fără alunecare, așa cum se vede și în poză.

Descriere

Polonic pentru jumări

Polonic pentru jumări, recomandăm pentru scoaterea  jumărilor din cazanul de topire. Este confectionat din material inoxidabil cu cap burtos perforat. Mâner plastic randalizat permite utilizare rapidă și eficient, precum și ținerea lingurei fără alunecare, cum se vede și în poză.

Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică, centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermeipentru toate felurile de animale.
Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere, vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.