Cărucior de afumare

Căruciorul fierbere-afumare prezentat în imaginea alăturată este un echipament confecţionat din oţel inoxidabil cu șase nivele, pe fiecare nivel se pot aşeza 16 bare de afumare, deci pe un cărucior se pot aşeza în total 96 buc de bare de afumare de lungime 1 m.

Categorie:

Descriere

Cărucior de afumare

Cărucior de afumare. Construcţia:

Înălţimea totală este de aprox.193 cm, lăţimea 101 cm, lungimea 100 cm. Este prevăzut cu şase roţi, cele două roţi dispuse pe mijloc sunt montate mai jos decât celelalte, astfel căruciorul se poate împinge şi manevra mai uşor. Greutatea căruciorului de afumare este de 48 kg.

Spaţiu util:

Nivelul de jos pe care se poate încărca produs este la aprox. 75 cm de pardoseală. Restul nivelelor sunt la 30 cm distanţă una faţă de cealaltă. În cazul produselor scurte, a cârnaţilor, se pot încărca toate nivelele. În cazul produselor lungi, se pot încărca 3 nivele în total: cel de jos, cel din mijloc şi cel superior. În acest caz va fi o distanţă de 60 cm între nivelele cu încărcătură, ceea ce asigură o bună utilizare a spaţiului. Şasiul în formă de Z are rolul ca să permită depozitarea cărucioarelor goale băgate una în cealaltă, într-un spaţiu cât mai redus. prezintă un avantaj deosebit la depozitarea cărucioarelor goale.


Firma noastră se ocupă in principal cu comercializarea utilajelor- mașini și echipamente pentru industria cărnii. Intermediem la proiectarea si construirea abatoarelor de capacitate mică. Centrele de sacrificare si puncte de sacrificare la nivelul fermei, pentru toate felurile de animale.

Dacă doriti să cereți ofertă de preț sau alte informații pe care nu le găsiți în descriere. Vă rog să folosiți formularul de jos, unde în rubrica mesaj puteți  să specificați informațiile care doriti să primiți.

    Cerere de ofertă
    Am citit și sunt de acord
    cu Termenii și Condițiile, cu Politicile de Confidențialitate și Utilizare a cookie-urilor.